Lisäansioita ja tuloja luotettavasti, itsenäisesti ja riskittömästi yli 21 vuotta Suomessa.

Nyt tarjoamme sinulle matalan kynnyksen mahdollisuuden ansaita lisäansioina jopa 550-5000€/kk. Voi toimia myös somessa. Yhtiö panostaa myös digitaaliseen markkinointiin. Ilmoittaudu ilmaiseen netti-infoon kuulemaan lisää eri mahdollisuuksista täyttämällä yhteydenottolomake oikealla tai soitamme sinulle ja kerromme lisää silloin kuin se sinulle käy. Kerromme myös Easyship konseptista jolloin tuotteet menee suoraan Saksasta asiakkaille ilman postikuluja ja sinulle maksetaan provisiot, bonukset! 

Haluatko saada lisätuloja tai itsenäisen ammatin? Useita kymmeniä eri tapoja toimia elämäntilanteesi mukaan. Voit esitellä, markkinoida ja myydä tuotteita missä vain. Tai suositella omia ostotunnuksia muille. Vain 5,90 € kuluilla sisältäen lähetys- ja postiennakkomaksun. Minimitilausmäärä ensi tilaukseen tuotteita vapaasti oman valinnan mukaan väh. 89 € nettohinnalla, noin 35 % ohjehintoja edullisemmin. Saat kansion, kuvastot ja hinnastot seikä infomateriaalin ilmaiseksi! Osto oikeus 1 vuosi eteenpäin automaattisesti. Sen jälkeen minimitilausmäärä vain 60 € + 5,90 lähetyskulut. Ei osto eikä myyntipakkoa kuukausittain. Helppoa ja yksinkertaista. Tuhannet ihmiset Suomessakin ovat saaneet tällä toiminnalla merkittäviä lisätuloja ja jopa uuden, itsenäisen ammatin. Ota yhteyttä minuun. Autan sinua 21 vuoden kokemuksella.

KATSO millaiset omat sivustot ja valmiin verkkokaupan sinulla on mahdollista saada käyttöösi ILMAISEKSI kun olet nopea: https://www.lrworld.com/trendi

Saksalaiset sertifioidut laatutuotteet, sisällöt, konsepti, logistiikka, sivustot ja verkkokauppa, kaikki samassa ja valmiina sinulle räätälöitynä.

Ota heti yhteyttä!

Tärkein tehtäväsi on suositella ja markkinoida palveluja. Mikä tärkeintä! Sinä saat meidän organisaatiossa ilmaiseksi käyttöösi seuraavat tukitoimenpiteet:

  • Suoria ja nauhoitettuja luentoja tuotteista ja niiden vaikutuksista
  • Ilmainen hyvinvointineuvoja koulutus sekä iho- ja kosmetiikkakoulutus alkaa pian
  • Kirjallisia oppaita ja dokumentteja
  • Ilmaiset netti- ja webinaari -koulutukset livenä ja nauhoitteena omalta kotikoneeltasi

Lisäksi muita etuja joiden takia kannattaa soittaa tai täyttää yhteydenottolomake. Sovi aika ilmaiseen netti infoon jolloin näet omalta ruudultasi kun esittelen sinulle tuotteita ja toimintaa sekä vastaan kysymyksiisi.

Tahdotko luoda itsenäisen uran?

Toiminta soveltuu hyvin myös eri alojen yrittäjille oman ydinliiketoiminnan lisäksi. Sinulla on myös mahdollisuus saada auto käyttöösi edullisesti ainutlaatuisen auto-ohjelmamme kautta. Yhteistyöyrityksemme LR Health & Beauty valittiin vuoden 2015 parhaaksi suoramyyntiyritykseksi Euroopassa! LR on 35 vuotta vanha, hyvämainen saksalaisyritys, alallaan Euroopan suurimpia. Konttori Suomessa jo 21 vuotta. Hyvät ansiomahdollisuudet ainutlaatuisilla tuotteilla ja konseptilla!

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 15Jaa

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Olemme SoMessa:

Osuma.fi
Osuma.fi