Tahdotko luoda itsenäisen uran?                                                                                                Toiminta soveltuu hyvin eri alojen yrittäjille oman ydinliiketoiminnan lisäksi!

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 15Jaa

Lisäansioita ja tuloja luotettavasti, itsenäisesti ja riskittömästi yli 26 vuotta Suomessa.

Tarjoamme sinulle matalan kynnyksen mahdollisuuden ansaita lisäansioina 100 - 5000€/kk. Tai saada itsenäisen ammatin. Voit toimia myös pelkästään somessa ja tehdä tätä etänä. Täytä yhteydenottolomake oikealla, soitamme sinulle ja kerromme lisää silloin kuin se sinulle käy. Kerromme verkkokaupan lisäksi mm. Easyship konseptista jolloin tuotteet menee suoraan Saksasta asiakkaille ilman postikuluja ja sinulle maksetaan provisiot, bonukset! Useita eri tapoja toimia silloin ja siten kun sinä haluat, itsenäisesti.

 Voit esitellä, markkinoida ja myydä tuotteita missä vain kuten mm. somessa instagramin, facebookiin, zoomin ja skypen  kautta tai face to face, messuilla, myyjäisissä, kutsuilla jne..  Tuhannet ihmiset Suomessakin ovat saaneet tällä toiminnalla merkittäviä lisätuloja ja jopa uuden, itsenäisen ammatin. Ota yhteyttä minuun. Autan sinua 25 vuoden kokemuksella hyvinvointineuvojana.

KATSO millaiset omat sivustot ja valmiin verkkokaupan sinulla on mahdollista saada käyttöösi ILMAISEKSI: https://www.lrworld.com/trendi

Ota heti yhteyttä!
 Sinä saat meidän organisaatiossa ilmaiseksi käyttöösi seuraavat tukitoimenpiteet:

  • Suoria ja nauhoitettuja luentoja tuotteista ja niiden vaikutuksista
  • Ilmainen hyvinvointineuvoja koulutus sekä iho- ja kosmetiikkakoulutus alkaa pian
  • Ilmaiset netti- ja webinaari -koulutukset livenä ja nauhoitteena omalta kotikoneeltasi

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

hCaptcha

Olemme SoMessa:

Osuma.fi
Osuma.fi