Lisäansioita luotettavasti ja riskittömästi jo yli 20 vuotta Suomessa

Haluatko saada lisätuloja tai itsenäisen ammatin? Useita kymmeniä eri tapoja toimia elämäntilanteesi mukaan. Voit esitellä, markkinoida ja myydä tuotteita missä vain. Tai suositella omia ostotunnuksia muille. Vain 5,90 € kuluilla sisältäen lähetys- ja postiennakkomaksun. Minimitilausmäärä ensi tilaukseen tuotteita vapaasti oman valinnan mukaan  väh. 89 € nettohinnalla, noin 35 % ohjehintoja edullisemmin. Saat kansion, kuvastot ja hinnastot seikä infomateriaalin ilmaiseksi! Osto oikeus 1 vuosi eteenpäin automaattisesti. Sen jälkeen minimitilausmäärä vain 60 € + 5,90 lähetyskulut. Ei osto eikä myyntipakkoa kuukausittain. Helppoa ja yksinkertaista. Tuhannet ihmiset Suomessakin ovat saaneet tällä toiminnalla merkittäviä lisätuloja ja jopa uuden, itsenäisen ammatin.  Ota yhteyttä minuun. Autan sinua 21 vuoden kokemuksella.

Tarjoamme myös valmiin verkkokaupan, joka on täynnä laadukkaita saksalaisia tuotteita. Kaikki tämä vain 4 €/kk, 48 € vuosi. Tuotteet toimitetaan suoraan loppuasiakkaille Saksasta, ilman välikäsiä. Siitä huolimatta sinulle maksetaan myyntikate rahana tilillesi.  Saksalaiset sertifioidut laatutuotteet, sisällöt, konsepti, logistiikka, sivustot ja verkkokauppa, kaikki samassa ja valmiina sinulle räätälöitynä.

Katso verkkokauppaesittely alla klikkaamalla play

Sinun tarvitsee vain aloittaa saatuasi omat ostotunnukset näin: Valikoi tuotteita voimassa olevista kuvastoista 89 € edestä nettohinnalla, 30-35 % edullisemmin kuin kuvastojen hinnat nähdäksesi ja kokeaksesi itse tuotteiden korkean laadun. Sen jälkeen teemme yhdessä sinulle oman tällaisen sivuston joka kääntyy halutessasi automaattisesti 23 kielelle. Sivustolla on myös verkkokauppa. Lisäksi saat myös oman painonhallinta sivuston verkkokauppoineen ilman lisäkustannuksia. Ota heti yhteyttä!

Tärkein tehtäväsi on suositella ja markkinoida palveluja. Mikä tärkeintä! Sinä saat meidän organisaatiossa ilmaiseksi käyttöösi seuraavat tukitoimenpiteet:   

- Suoria ja nauhoitettuja luentoja tuotteista ja niiden vaikutuksista 

- Kirjallisia oppaita ja dokumentteja

- Ilmaiset netti- ja webinaari -koulutukset livenä ja nauhoitteena omalta kotikoneeltasi

Lisäksi muita etuja joiden takia kannattaa soittaa tai täyttää yhteydenottolomake. Sovi aika ilmaiseen netti infoon jolloin näet omalta ruudultasi kun esittelen sinulle tuotteita ja toimintaa sekä vastaan kysymyksiisi.

Klikkaa tästä niin näet minkälaisen verkkokaupan voit saada. 

Tahdotko luoda itsenäisen uran?

Toiminta soveltuu hyvin myös eri alojen yrittäjille oman ydinliiketoiminnan lisäksi. Sinulla on myös mahdollisuus saada auto käyttöösi edullisesti ainutlaatuisen auto-ohjelmamme kautta. Yhteistyöyrityksemme LR Health & Beauty valittiin vuoden 2015 parhaaksi suoramyyntiyritykseksi Euroopassa! LR on 33 vuotta vanha, hyvämainen saksalaisyritys, alallaan Euroopan suurimpia. Konttori Suomessa jo 20 vuotta. Hyvät ansiomahdollisuudet ainutlaatuisilla tuotteilla ja konseptilla!

Kerro meistä kavereillesi

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Olemme SoMessa:

Osuma.fi