Luonnonkosmetiikkaa ja geelijuomia Aloesta

Aloe Vera Via -tuotteemme ovat luonnonvamisteita ja luonnonkosmetiikkaa parhaimmillaan. Bionydaamisesti viljelty Aloe Vera ilman lannoitteita ja kasvinsuojeluaineita. Tuotteet ovat dermatoloogisesti ja hypoallergeenisesti testattu, ilman eläinkokeita. Saksalainen arvostettu Dermatest-instituutti on myöntänyt tuotteille arvosanan "erittäin hyvä". Saksalaisten tuotteiden Aloe Vera -pitoisuudet ovat korkeammat kuin useilla muilla valmistajilla niiden hellävaraisen valmistustavan johdosta. Laadukkaat saksalaiset Aloe Vera -tuotteet edistävät hyvinvointia.

Tuotteemme ovat aloiinivapaita eivätkä ne sisällä parabeenejä tai mineraaliöljyjä. Mineraaliöljyt estävät ihon normaalin hengittämisen muodostaen sen päälle ohuen kalvon ja voi täten aiheuttaa iho-ongelmia. Meidän Aloe Vera -tuotteemme imeytyvät nopeasti, eivätkä jätä iholle kalvomaista kerrosta ja tuoksuvat tuoreelta ja raikkaalta.

Markkinoiden korkeimmat Aloe Vera -pitoisuudet

Esimerkiksi LR Aloe Vera Tooth Gel hammastahna. Sisältö 100 ml. Ovh. 7,90 €. Aloe Vera pitoisuus peräti 43 %. Ilman aloiinia, triclosania ja fluoria! Klikkaa ja osta:

TÄSTÄ

Toinen hammastahna Aloe Vera Sensitive hammastahna sisältää hiukan fluoria, ilman aloiinia.

Kaikki tuotteemme on valmistettu Aloe Barbadensis Miller -lääkekasvista. Aloe Veraa ei pastöroida, hiilisuodateta, kuumenneta eikä pakasteta, vaan sen valmistuksessa käytetään ainutlaatuista, hellää stabilisointimenetelmää. Tämän ansiosta tuotteiden Aloe Vera -pitoisuudet ovat markkinoiden korkeimpia.

Lisäksi paljon muita Aloe Vera -tuotteita kuten Aloe Vera hunaja Geelijuoma ilman aloiinia.

Tästä verkkokauppaan tai ota yhteyttä, kerromme kuinka saat tuotteet omilla ostotunnuksilla 30-35 % edullisemmin. Puh.0407329949. trendintekijat@co.inet.fi 

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 32Jaa

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

hCaptcha

Olemme SoMessa:

Osuma.fi