Aloe Vera video katso: https://vimeo.com/509884522/41f164b2d3

Markkinoiden korkeimmat Aloe Vera -pitoisuudet

LR Health & Beauty on suurin Aloe Vera tuotteiden valmistaja Euroopassa. Saksalaiset Aloe Vera -tuotteemme ovat laadukkaimpia Suomessa myytäviä Aloe Vera -tuotteita. Tuotteitamme ei pakasteta, hiilisuodateta eikä pastöroida valmistettaessa. Kaikki markkinoilla olevat Aloe Vera tuotteet kuuluvat elintarvikelain piiriin.

Katso aina tuotteen etiketistä paljonko tuotteet sisältävät prosentuaalisesti (%) Aloe Veraa geelinä, ei mehuna (vedestä ei kannata maksaa). Vertaa hintaa ja laatua, sekä Aloe Vera -pitoisuuksia. Tuotteidemme Aloe Vera -pitoisuudet ovat markkinoiden korkeimmat Suomessa. Pakkaustemme tekstit antavat varmasti luotettavaa tietoa, sillä ne painetaan tehtaalla tuotteiden pakkauksiin.

Aloe Vera ravintolisä suoraan luonnosta

Aloe Vera on luonnon oma ravintolisä. Se kuuluu liljakasveihin ja on valkosipulin sukulainen. Kaikkiaan Aloe Vera -lajikkeita on 324 erilaista. Kaikki tuotteemme on valmistettu vain Aloe Barbadensis Miller -lääkekasvista, joka on tehokkain Aloe Vera -kasvi. Meksikossa sijaitsevat luotettavat sopimusviljelijät kasvattavat Aloe Barbadensis Miller -kasvin biodynaamisesti vain meidän käyttöömme. Jokainen kasvin lehti kerätään hellävaraisesti käsin. Lehdistä erotettu geeli stabilisoidaan ja lähetetään viilennetyissä lääkekonteissa Saksaan. Tuotteissa ei käytetä lainkaan synteettisiä säilöntäaineita. Edustamissamme saksalaisissa Aloe Vera -tuotteissa käytetään vain tehokkainta ja puhtainta Aloe Vera lääkekasvia, ilman aloiinia.

Sertifioituja laatutuotteita

LR Health & Beauty'n Aloe Vera Via -tuotteilla on yli 50 erilaista IASC leimaa, mikä on eniten kaikista Aloe Vera -tuotteiden valmistajista. Lisäksi tuotteilla on ainoana Aloe Vera -valmistajista arvostetun saksalaisen SGS FRESENIUS INSTITUT'in laatuleima ja jatkuva laaduntarkkailu, sekä Dermatestin laaduntarkkailu.

Aloe Veran valmistustapa vaikuttaa laatuun

Aloe Vera -geelin valmistustapa vaikuttaa suuresti valmisteen laatuun ja tehoon. Heikkolaatuiset ja hinnaltaan edulliset tuotteet valmistetaan puristamalla koneellisesti koko lehti, jolloin ne sisältävät aloiinia. Aloiini on lehden kuoren alla oleva keltainen, kuitumainen kerros, jolla on huonoja, jopa vaarallisia mm. laksatiivisia vaikutuksia. Aloiinipitoisten tuotteiden käyttö on kielletty monissa maissa.

Tuotteemme eivät sisällä lainkaan aloiinia, vaan niihin käytetään vain ydinnestettä - geeliä, joka käsitellään hellävaraisesti ja stabilisoidaan ainutlaatuisella menetelmällä. Ei kuumenneta, pastöroida, hiilisuodateta eikä pakasteta. Sisäisesti nautittavat Aloe Vera -geelijuomat eivät sisällä mitään synteettistä tai kemiallista säilöntäainetta.

Muista ostaessasi Aloe Vera -tuotteita katsoa aina, onko tuotteessa E-merkintöjä. Jos on, niin valmiste ei toimi kuten pitäisi. Meidän Aloe Vera -geelijuomamme säilyvät jääkaapissa avattuna vain 6 viikkoa, koska ne eivät sisällä synteettisiä, kemiallisia säilöntäaineita (ei E-merkintöjä). Avaamattomana säilyvyys on 1 vuosi

 

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 10Jaa

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

hCaptcha

Olemme SoMessa:

Osuma.fi